Construction Simulator 2014 Apk+Data Full İndir

Etiketler :

Simulatör oyunları sevenler için çok güzel bir oyun daha bizlerle. Adından da anlaşılacağı üzere inşaat simülasyonu olarak karşımıza çıkan Construction Simulator 2014 oyunu, kaliteli grafikleri ve detayları ile öne çıkıyor.

Oyunda ufak ya da büyük inşaatlar yapabiliyorsunuz. Ve inşaat boyunca gerekli olan malzemelerin ve diğer detayların taşınmasını ve kullanılmasını aktif olarak yönetiyorsunuz. Başarılı bir oyun. Simulasyon oyunları sevenler için güzel bir alternatif.

Playstore üzerinde 3.69$ fiyatla satılan oyunu sitemizden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Oyun %100 Denenmiştir, SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR !

Denendiği Telefonlar

-LG G2
-Galaxy S3
-Galaxy S4
-Sony Xperia Miro
-Sony Xperia Z
-Nexus 7
-HTC One

Kurulum
-----------------------
1.Dosyayı indirin.
2.Sağ tıklayıp buraya çıkart deyin.
3.Apk dosyasını kurun fakat açmayın
4.Diğer dosyayı telefonun ana hafızası içindeki Android/Obb ye kopyalayın.
5.Oyunu açın ve Oynayın.





Oyun İçi Görüntüler





3 yorum:

  1. Apple store'da lite ve full olmak üzere iki versiyon bulunmakta.. şuana kadar pc sürümü olarak onlarca simülasyon denedim, hala daha en az 5-6 simülasyon kuruludur girer, kullanır, çıkarım; ancak bu bence en iyilerinden birisi.. almanlar makinaları sever, alman astragon makina simülasyonlarını çok sever.. yaptıkları onlarca simülatörden birisi bu.. bence kapsam ve senaryo olarak da oldukça iyi.. bir de buna güncelleme ile eklenecek makinaları düşünecek olursam..

    bu yıl adından söz ettirecek bir ios simülasyonu olacağı kesin.

    YanıtlaSil
  2. Adana Hafriyat sektöründe önde gelen firmalardan biri olan Yıldızlar Hafriyat 1990’lı yılların başlarından beri sektörde iş tecrübelerimizle birlikte aile şirketimiz olan Yıldızlar adana hafriyat olarak hizmet vermekteyiz. adana hafriyat Sektördeki hizmetlerimizle fark oluşturacak işleri ilk günkü heyecanla ve istekle yapmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar özel sektör ve bir çok resmi kurumlarla yaptığımız işler referanslarımızdır.
    Dünya standartlarına uygun iş makineleriyle performansını daima en üst seviyede tutan firmamız ayrıca Adana Yıkım ve Adana Kazı dallarında idaalı bir şirket olup her türlü Adana Yıkım ve Adana Kazı işlerinide büyük bir özveri ile yapmaktadır.
    Adana Hafriyat sektörü ile ilgili dünyadaki tüm yenilik ve gelişmeleri yakından takip edip, etkin bir biçimde sistemlerini entegre eden Yıldızlar Adana Hafriyat kalite, etkinlik süreklilik ve ekonomik olmayı çizgisinin vazgeçilmez ana unsuru kabul etmektedir.
    Adana Hafriyat , Adana Yıkım ve Adana Kazı olarak hizmet çeşitliliğini geniş bir yelpazede gerçekleştirmeye devam etmektedir.

    Adana Yıkım ve Adana Kazı dallarındaki iş gücümüz konusunda Adanada parmakla gösterilen bir firma olduğumuzu referenslarımıza bakarak anlayabilirsiniz.

    Kaliteli, özenli hizmet ve müşteri memnuniyeti ilkeleri ile kısa sürede önemli mesafeler kaydeden Yıldızlar Adana Hafriyat büyük projelere imza attı. Kısa zamanda yakalanan bu başarının sırrı ise firmanın çalışma disiplini ve azmidir.

    Adana Yıkım ve Adana Kazı hakkında bilgi almak için iletişime geçiniz.

    YanıtlaSil