Wordpress Kurumsal Tema

Etiketler :
Wordpress Türkçe Kurumsal Tema 1


 
WordPress’te kendine ait yönetim paneli olan , türkçe anlatıma sahip kolay kurulum ve kullanım özelliği ile firmanıza web sitenizi oluştururken kullanbileceğiniz İNTERFACE temasını tanıtacağız.
İnterface teması yurt dışında tema üretimi yapan “Theme Horse” isimli şirkete ait olup türkçe çevirisi wordpresstema.co ekibi tarafından hazırlanmıştır. Site ziyaretçi alanının %100′ü , tema yönetim panelinin %100′ü türkçeye çevrilmiştir.(Bazı alanlar özellikle çevrilmemiş olup genel oran %95 civarındadır)
Wordpress Türkçe Kurumsal Tema 2

WordPress Kurumsal Tema Özellikleri

Temata ait özellikleri detaylı olarak inceledik; tek tek anlatırsak satırlarca metin olacaktır. Kısaca; türkçe yönetim paneli , logo düzenleme , sosyal medya hesapları (facebook , twitter , google plus v.b) , site arka planı düzenleme , iletişim sayfası , özel şablonlar , manşet alanı , özel firma adresi , firma telefonu gibi bölümleri ile sitedeki tüm alanları yönetmenize imkan tanıyan responsive (tüm tarayıcılar ile uyumlu [ mobil , tablet , pc) bir wordpress kurumsal şirket temasıdır.

Tema Kurulumu

Öncelikle temayı indiriniz ve wp-content/themes klasörüne atarak etkinleştiriniz. Daha sonra adım adım kurulumu yapabilirsiniz.
  1. Ana sayfa sabit olmalıdır. Yeni sayfa oluşturunuz ve şablonu Business Template olarak belirleyiniz. (WP-Admin / Ayarlar / Okuma alanına girerek ana sayfa ve blog sayfanızı belirleyiniz.)
  2. Logo yanında bulunan menü alanı için Görünüm / Menüler kısmına menü ekleyiniz ve ANA Menü kutucuğunu tikleyiniz.
  3. Görünüm / Tema Özellikleri kısmına gelerek logo , manşet alanı (slider) , site şablonu , iletişim bilgileri gibi alanları düzenleyiniz.
  4. Ana sayfada bulunan alanlar için bileşenleri kullanacaksınız. (Görünüm / Bileşenler bölümüne geliniz ve A TEMA Müşteriler gibi alanları ; “ANA SAYFA bileşen bölümüne sürükleyiniz.)
Tema kurulumu “türkçe” olduğu için sizleri fazla yormayacaktır, demo adresi inceleyerek sitenizi aynı şablona oturtabilirsiniz, sayfa altında bulunan yorum bölümünden sizlere yardımcı olmaya devam edeceğiz.

0 yorum: