Ücretsiz Blog Oluştur Backlink Kazan

Etiketler :
Günümüzde onlarca ücretsiz blog sitesi hizmeti sağlayan servis bulunmaktadır. Bunların arasında kimisi arama motorlarınca çok sevilen kimisi ise değer görmeyen sınıfına girmektedir. Şimdi sizlere bu servisler arasında en popüler olan servislerin tanıtımını yapacağız.
Quora.com;
Son dönemlerin en popüler blog sağlayıcısı. Servis ile dilediğiniz kadar paravan site oluşturabilir web sayfalarınıza backlink desteği sağlayabilirsiniz. Bu site aracılığıyla kuracağınız siteler google ve diğer arama motorlarınca çok sevilecek. Blog açmanız için yapmanız gereken işlemler aşağıdaki gibidir;
quora
1- Öncelikle quora.com web adresine giriş yapıyor ve kayıt oluyoruz.
2- Sonrasında quora.com/blog/add bağlantısına tıklor, gerekli bilgileri girerek blog sitemizin kurulum işlemini tamamlamış oluyoruz.
3- Web sitenizle ilgili içerikleri, makaleleri paylaşarak kaliteli bir backlink kaynağı oluşturmaya başlayabilirsiniz.
Tumblr.com;
Genellikle genç kesimin yaygın olarak kullandığı bir blog servisidir. Bu site aracılığıyla ücretsiz bir blog sitesi kurabilir dilerseniz resimlerinizi dilerseniz de metinlerinizi onlarca, yüzlerce hatta binlerce kişiye ulaştırabilirsiniz. Web sayfalarınız için vazgeçilmez seo kaynakları arasında yer alan tumblr da sizde yerinizi almalısınız. Yapmanız gerekenler aşağıdaki gibidir;
1- Tumblr.com web sitesine giriş yapıyor ve üye oluyoruz.
2- Mailimize gelen aktivasyon linkine tıkladıktan sonra blogumuzu oluşturabiliyoruz.
3- İçeriklerimizi ve görsellerimizi ekleyerek web sayfamıza destek olabiliyoruz.
Blogger.com;
Blogger google arama motorunun ücretsiz blog sağlayıcısıdır. Kuşkusuz web sayfalarımız için en kaliteli dış kaynakları bu site aracılığıyla edinmekteyiz. Kesinlikle ve kesinlikle sitelerinize destek olmak için bu servisi kullanmalısınız. Bu hizmetten faydalanmak için google hesabına sahip olmanız yeterlidir. Sonrasında yapmanız gerekenler aşağıdaki gibidir;
1- Blogger.com adresine giriş yaparak istemiş olduğunuz blog uzantısını alabilirsiniz.
2- İçerik paylaşımı yaparak kuvvetlendireceğiniz blogger servisiniz ile web sayfalarınıza kaliteli dış kaynak desteği sunmuş olursunuz.
WordPress.com;
Gelelim wordpress.com servisine. Bu servis de kuşkusuz sektörün en sağlıklı ve kaliteli hizmet veren sağlayıcılarından. WordPress kullanıcıları bu servisin nasıl kullanıldığını çok iyi bilmektedir. Hizmetten faydalanmak için yapmanız gerekenler;
1- WordPress.com web sitesine giriş yapıyoruz ve üye oluyoruz.
2- İstemiş olduğumuz alan adını üye olurken belirliyor ve içerik paylaşımına başlayarak yeni blogumuzu kuvvetlendiriyoruz.
Blog.com;
Yine bir wordpress servisi olan farklı bir hizmet sitesi. Blog.com ile kaliteli blog siteleri kurabilir bu siteler aracılığıyla web sayfalarınızı seo açısından kuvvetlendirebilirsiniz. Yapmanız gerekenler;
1- Blog.com sitesine giriş yapıyor kayıt formunda yer alan bilgileri doldurup istemiş olduğumuz alan adını alıyoruz.
2- İçerik paylaşımını yaparak yeni açmış olduğumuz blog sitemizi kuvvetlendiriyor ve web sayfamıza link vererek backlink elde etmiş oluyoruz.
Değerli okurlarımız bu tür servisler siteleriniz için en kaliteli kaynaklardır. Web sitenizin arama motorlarında ön planlara gelmesi, googlebot tarafından daha sık ziyaret edilmesi için bu tür kaynakların kullanması gerekmektedir. Bu yazımızı okuduysanız kesinlikle erinmeden bu kaynaklara üye olunuz ve web sayfalarınıza destek olacak ücretsiz bloglar oluşturunuz.
Bu 5 servis ile ilgili uğraşmak istemiyor, vaktim yok ya da yapamıyorum diyenler arasında iseniz sizler için çok uygun fiyatlara profesyonel olarak bu hizmeti sağlayabiliriz.
- See more at: http://www.seotures.com/ucretsiz-blog-olustur-backlink-kazan/#sthash.gYeL60Rc.dpuf

8 yorum:

  1. Teşekkürler bilgiler için elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Özellikle Quora.com bu siteyi bilmiyordum.Teşşekkürler admin.

    YanıtlaSil
  3. paravan blog oluşturup baclink almak için iyi bir kaynak olmuş.Teşşeküreler admin

    YanıtlaSil
  4. Hemen blog açıp linkwheel yapalım :))

    YanıtlaSil
  5. film izle sitede bulunan yüzlerce güncel filmden birisini izlemeye başla filmedio.com adresinde olmayan film çıkmamış demektir. bekliyoruz

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler bilgiler için elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  7. Blog yazarlığı yapmaya başlamak isteyenler için ücretsiz blog sitesi açmak özellikle blogspot ve tumblr ile çok kolay. Hiç bir masraf yapmadan, kolayca bir blog kurup, hemen içerik üretmeye yani yazı yamaya başlayabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  8. Adana Hafriyat sektöründe önde gelen firmalardan biri olan Yıldızlar Hafriyat 1990’lı yılların başlarından beri sektörde iş tecrübelerimizle birlikte aile şirketimiz olan Yıldızlar adana hafriyat olarak hizmet vermekteyiz. adana hafriyat Sektördeki hizmetlerimizle fark oluşturacak işleri ilk günkü heyecanla ve istekle yapmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar özel sektör ve bir çok resmi kurumlarla yaptığımız işler referanslarımızdır.
    Dünya standartlarına uygun iş makineleriyle performansını daima en üst seviyede tutan firmamız ayrıca Adana Yıkım ve Adana Kazı dallarında idaalı bir şirket olup her türlü Adana Yıkım ve Adana Kazı işlerinide büyük bir özveri ile yapmaktadır.
    Adana Hafriyat sektörü ile ilgili dünyadaki tüm yenilik ve gelişmeleri yakından takip edip, etkin bir biçimde sistemlerini entegre eden Yıldızlar Adana Hafriyat kalite, etkinlik süreklilik ve ekonomik olmayı çizgisinin vazgeçilmez ana unsuru kabul etmektedir.
    Adana Hafriyat , Adana Yıkım ve Adana Kazı olarak hizmet çeşitliliğini geniş bir yelpazede gerçekleştirmeye devam etmektedir.

    Adana Yıkım ve Adana Kazı dallarındaki iş gücümüz konusunda Adanada parmakla gösterilen bir firma olduğumuzu referenslarımıza bakarak anlayabilirsiniz.

    Kaliteli, özenli hizmet ve müşteri memnuniyeti ilkeleri ile kısa sürede önemli mesafeler kaydeden Yıldızlar Adana Hafriyat büyük projelere imza attı. Kısa zamanda yakalanan bu başarının sırrı ise firmanın çalışma disiplini ve azmidir.

    Adana Yıkım ve Adana Kazı hakkında bilgi almak için iletişime geçiniz.

    YanıtlaSil