Ücretsiz Turbobit Premium Hesabı Edinin

Etiketler :
Ücretsiz Turbobit Premium Hesabı Edinin
Hepimiz internetten yüksek boyutlarda dosyaları indirmek zorunda kalabiliriz fakat ücretli hesap olmadan yüksek hızda indirmek mümkün değil, böyle olunca da indirmek istediğimiz dosyanın inmesi saatler alıyor. Bende aynı sorun ile karşı karşıya kaldığımda internette araştırmalar yapmaya başladım. Çok zor da olsa bir tane site buldum ve bu siteden 1 haftalık ücretsiz premium hesabı alarak indirmek istediğim turbobit dosyalarını ücretiz olarak indirebileceksiniz.

Sitenin kullanımı ise şu şekilde; 
  • Buraya tıklayarak sitemize giriş yapalım ve Blogu İzlemeye Al! yazısına tıklayarak blogu izlemeye alalım
  • Giriş yaptıktan sonra sağ üstte bulunan create new account adlı linkle tıklayalım
  • Açılan sayfada ki formu dolduralım kullandığınız bir e-mail adresi yazın onay kodu geliyor
  • Mailimize gelen onay işleminide tamamladıktan sonra hesabımıza giriş yapalım ve buy premium yazısına tıklayalım
  • Açılan sayfa da karşınıza 7 günlük ücretsiz premium yazısı gelecek ve altında telefon numaranızı yazabileceğiniz boş bir alan olacak oraya telefon numaranızı yazın ve telefon numaranıza gelen onay kodunu da ilgili kutucuğa yazıktan sonra 7 günlük ücretsiz olarak turbobit premium linklerinizi çevirebilirsiniz.
Bu işlem size 1 haftalık ücretsiz olarak indirme olanağı sunacaktır, günümüzdeki bir çok site de bu şekilde işlem yapmakta en başında ise herkes tarafından bilinen ve kullanılan alldebrid.org 'dur. Alldebrid de 2 günlük ücretsiz premium vermekte ve birden fazla servisi desteklemektedir, bir kaç güne onunda nasıl alınacağı hakkındaki yazımı paylaşacağım takipte kalın, görüşmek üzere.

0 yorum: