Angry Birds Go 1.0.4 APK + DATA (Sınırsız Altın - Para Hilesi)

Etiketler :

Piggy Adası üzerinde yokuş aşağı yarış hoş geldiniz ! Katlanmış bol vebitiş çizgisine için heyecan verici bir yarış içinde dönüyor - Eğer aşırı hızdaparça aşağı olanlar serbest kuşları ve piggies fırlatmak gibiacele hissedin ! Ama dikkat ! Tehlikeli yollarda , kuyruk vepaketin arkasındayarış lideri koymak için özel yetkileri sürme yaramaz rakipler için dışarı bakmak . Artı, sizin sürüş yükselterek supercar kürsü arabaya gidin ! Hazır ... Set ... Angry Birds Go !
İLK - EVER 3D KIZGIN KUŞLAR DÜNYA ! Piggy Island bu zengin ve renkli bir 3D dünyasında canlanır gibi her açıdankuş ve domuz görün !
YARIŞKUŞLAR VE DOMUZ GİBİ ! Kırmızı , Chuck , Terence , Stella , Kral Pig , Bıyık Pig ve diğer pek çok sık olaraktekerlek ve yarış geride Jump!
Parça master ! Koşu yolları , dublör yollar , hava sahası ve off -road yarışları Bol - her büyük ve beklenmedik atma yolunuzu meydan okuyor !
KORKU ÖZEL YETKİLERİ ! Yoldan rakiplerinizi şut ve her karakter için benzersiz özel güçlerin pozisyonu sayesinde kazanan bu atın !
Birçok oyun modları ! Süper eğlenceli ve şaşırtıcı bir oyun modları ile yeteneklerinizi test : Yarış , Zaman Boom , Meyve Splat , Şampiyonu Chase ve Mega Maç!
SİZİN RIDE UPGRADE ! Kazanmak için senin ya da satın alma - kartlar ton ve yükseltmek için müthiş yolları ile süper - sinek supercar , bir ev yapımı sandık arabadan !
GELİN İÇİN ÇOK DAHA ! Yarış sadece yeni başladı - bu yüzden yolunuzu gelen daha birçok eğlenceli şeyler için dışarı bakmak !
Telepotlar ! Oynamak için bir çığır açan yeni bir yol ! Şimdi Angry Birds git koyarak favori karakterleriyarış içine teleport ! Telepotlar * Cihazınızın kamera rakamları !

Gereken Android Sürümü : 2.3.3 ve Üzeri
Sürüm : 1.0.4
 İndirme Link'i : Tıkla :) ~ İndirme Hatası Alırsanız Farklı Tarayıcı İle Deneyin.

0 yorum: