Blogger Nedir?

Etiketler :
Merhaba arkadaşlar sizlere bu yazdımda blogger tanıtacagım , her ne kadar biliyorsanızda bilmeyen arkadaşlarımız için ve inanın blogger blogspot sitelerini eklentilerini tam anlamıyla herşeyiyle bilen bir kişi olduğuna ben inanamıyorum açıkcası blogger her türlü her yönden geliştirilebilinen bir sistem.



Bloglar yani diğer adıyla, Web günlükleri(“weblog”) belirli bir konusu olmayıp her hangi bir konu hakkında güncel haberler, olaylar, politika, günlük hayat, spor, teknoloji ve müzik hakkında bile yazılar yazıp bunları  internette paylaşabilmenizi sağlayan online platformdur Blogger..  Blogger Nedir

bizlere free( üçretsiz ) şekilde site açmamızı sağlayan bir sistemdir.Birden çok isim alabiliriz.Blogger diğer blog servislerinden en büyük farkı arkasında google amcanın olmasıdır. Aldığınız alan adını blogger yönlendirerek'te kullanma imkanı sunuyor blogger bize
www.denemeblog.com aldınız diyelim bunu blogger yönlendirip blogger panelinden kullanabiliyorsunuz.

Blogger hesap açmak çok kolay gmail hesabınız varsa sizde 2 dakika bir blogger sitesi sahibi olabilirsiniz.
Blogger'da Neler Yapabilirim?

Kendinize ait blogger hesabınızda aklınıza ne geliyorsa yapabilirsiniz. Resim paylaşabilirsiniz , video paylaşabilirsiniz kendinize ait yazılar yazıp paylaşabilirsiniz. birileri sizi mutlaka fark eder ama herşeyin başında yine sabr geliyor :)

Blogger Amacı Nedir?

Blogger amacı insanlara alan sağlamak , istedikleri konuda istedikleri şekilde yazmalarını sağlamak şuanda benim yaptığım gibi insanlara faydalı olmak isteyenler ve internette para kazanmak ve bir çok neden.

Blogger Google Neden Böyle Bir Hizmet Sunuyor?

Host , domain alamayacak insanlara blog açma imkanı sunuyor.Host domain almadan bence her insan ilk blogger hesabı açmalı kendini geliştirmeli daha sonra host ve domain almalı diye düşünüyorum.

Blogger Avantajları Nelerdir?

  • Sınırsız Sayıda Tema
  • Sınırsız Sayıda Eklenti 
  • Sınırsız Sayıda Site Açmak
  • Kendinize Özel Sayfalar Oluşturmak
  • Kendinizi İnternette Tanıtmak 
  • Google Sıralamalarında Önde Yer Almak
  • Hızlı Sistem
  • Hiç Bir Üçret Ödemeden Temalar ve Logolarlar Süsleyebilirsiniz.
Ve benzeri bir çok sayabilirim size bloggerin avantajları hakkında. 

Bloggerin bence tek eksiği kategori sisteminin olmamasıdır. Yani kategorilerin googlede indexlenmemesi çıkmaması
search/label/blogger-eklentileri bu şekilde url vermesi google bu search/label kısmını indexliyor indexlemesinede sıralamada yer vermiyor. 

Arkadaşlar yazıma burda son vermekteyim sizlere faydalı bilgiler vermeye çalıştım bunu başardıysam ne mutlu bana. 

1 yorum:

  1. Blogger nedir makaleniz için teşekkürler, blogspot'un tek dezavantajı, şikayet üzerine kapatılma olasılığı yoksa çok kullanışlı ve artıları var

    YanıtlaSil